Yemeklik Bi̇tki̇sel Susuz Margarin
Bu çok yönlü yarı katı yağ, tatlılarda, pudinglerde, şekerlemelerde, oryantal yemeklerde ve günlük yemeklerde olağanüstü tat ve performans sunar. Hidrojenlenmemiş formülü müşterilerinize daha sağlıklı seçenekler sunar ve kaliteli içeriklere olan bağlılığınızı karşılar.
Temel faydalar:
- Tariflerinizi zenginleştiren lezzetli tat.
- Tüketici sağlığı ve mevzuata uygunluk açısından hidrojenlenmemiş.
- Çeşitli uygulamalar için çok yönlü.
- Güvenebileceğiniz tutarlı performans.
Özellikler
Ürün Kodu | Eri̇me Noktası (C) | Nem Ve Safsızlıklar (MAX) | İyot Değeri̇ | Renk | Serbest Yağ Asi̇di̇ (MAX) | Tat |
NVG-1 | 36-39 | 0.1 | 50-55 | 6\3R | 0.1 | Tereyağı Veya Sade Yağ |
NVG-2 | 40-42 | 0.1 | 50-55 | 6\3R | 0.1 | Tereyağı Veya Sade Yağ |
NVG-3 | 42-44 | 0.1 | 50-55 | 6\3R | 0.1 | Tereyağı Veya Sade Yağ |
NVG-4 | 44-48 | 0.1 | 50-55 | 6\3R | 0.1 | Tereyağı Veya Sade Yağ |
NVG-5 | 48-52 | 0.1 | 50-55 | 6\3R | 0.1 | Tereyağı Veya Sade Yağ |
NVG-6 | 36-39 (Mongolian) | 0.1 | 50-55 | 7 | 0.2 | Güçlü |
Ürünler/Ambalaj
Bi̇tki̇sel Susuz Margarin Teneke
Teneke (KG) | |||||||||||||||
Ambalaj | 1 KG | 2 KG | 3 KG | 4 KG | 5 KG (S) | 6 KG (R) | 8 KG (S) | 9 KG | 10 KG | 11 KG | 12 KG | 14 KG | 15 KG | 16 KG | 18 KG |
Bi̇ri̇m/Koli | 12 | 8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
Yükleme /20’lik K. | 1328 | 1007 | 1152 | 1326 | 1125 | 1175 | 2750 | 1078 | 2000 | 2000 | 1720 | 1448 | 1448 | 1242 | 1150 |
Net Ağr/Koli Kg | 12 | 16 | 12 | 16 | 20 | 24 | 16 | 18 | 10 | 11 | 12 | 14 | 15 | 16 | 20 |
Teneke (Litre) | ||||||||||
Ambalaj | 2L | 3L | 4L | 5L | 6L | 8L | 10L | 12L | 14L | 16L |
Bi̇ri̇m/Koli | 8 | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 |
Yükleme /20’lik K. | 1007 | 2250 | 1377 | 1125 | 2007 | 1500 | 2000 | 2000 | 1736 | 1500 |
Net Ağr/Koli Kg | 14.5 | 19.05 | 19.05 | 20.25 | 21.66 | 19.8 | 15.3 | 18.36 | 21.42 | 21.6 |
Bi̇tki̇sel Susuz Margarin Kova
Ambalaj | 5L | 10L | 18L | 20 L |
Bi̇ri̇m/Koli | 4 | 2 | – | – |
Yükleme /20’lik K. | 630 | 1035 | 882 | 756 |
Net Ağr/Koli Kg | 18 | 9 | 16.2 | 18 |